Deltagande media
SÖNDAG 11 APRIL 2021
Nyhetsdiskussion
2021-02-24

Folkets Radio - lycka till

Den 10 februari 2021 sändes första avsnittet från Folkets Radio. Grundsynen verkar vara att utan skygglappar ta upp frågor smo är både känsliga och viktiga som andra medier unviker eller tar upp på ett ensidigt sätt. Det är Per Shapiro som står bakom satsningen. Detta är troligtvis inte sista gången Folkets Radio kommer att nämnas på Synapze.

 

Pilotavsnitt (podbean.com)

 

 

Dela artikeln

1 KommentarARTIKEL ARKIVERAD

Denna artikel är arkiverad och går därför inte längre att kommentera eller gilla.
 1. Tommy Frost
  25 februari 20:36

  Det låter lovande. Det skulle nog behövas även ett Folkets TV där nyheter från hela vår värld fick rum inte som nu där begreppet "omvärlden" är synonymt med vad regimer i Väst anser och hur detta Väst ser ned på och omyndighetsförklarat andra länders politik, språk, kultur och historia. Är inte detta bara en fortsättning av Europas 500 åriga korståg, slaveri, kolonialism och uttalad rasism.
  Vi som följt den svenska regimens statskontrollerade nyhetsutdelning på SVT Rapport vet att
  det som inte sänts där har heller inte hänt.
  Det som hänt bara de senaste sju åren i den av EU och USA beskyddade välfärdsstaten Ukraina utgör ett tragiskt för att inte säga sjukligt exempel på det demokratiska spelutrymmet ser ut på den demokratiska programplattformen SVT och dess utrikes rapportering.
  När minister- och chefsbefattningar inte väljs utan utses krackelerar demokratin. Hur var det Eduardo Galeano sa: "Folket hotar demokratin".