Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OBS! Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer. Dubbelpostningar, reklam, brott mot svensk lag, rasism, sexism, homofobi, våldsromantik och liknande är inte tillåtet. När du klickar i rutan godkänner du att dina uppgifter hanteras av oss i enlighet med vår integritetspolicy.

Relaterat

Den egentliga bakgrunden till Greklands kris (del 1)

Krisen i Grekland har gett upphov till en stor mängd propagandistiska högeranalyser. Orsaken är att nyliberalismen sällan totalkraschat hårdare än i Grekland och högern är livrädd för att hela Europa ska upptäcka anledningarna till kraschen. Men det finns också mer seriösa analyser av krisens orsaker. En av de bästa är gjord av Sandro Scocco, chefsekonom […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Ju mer folk ser på TV-nyheterna, ju mindre vet de

John Pilger har gjort oräkneliga dokumentärfilmer genom åren: om Indokina, Nicaragua, Östtimor, mediakritik. En av de som berörde mig mest var av relativt sent datum, den okända historien om fördrivningen av invånarna på Chagosöarna i Indiska Oceanen. I Stealing a nation (2004) uppmärksammar Pilger den dolda historien om hur de strategisk Chagosöarna ”knoppades av” från Mauritius några år innan den senare nationens […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Denna webbplats använder kakor. Genom att acceptera så godkänner du användningen av kakor.  Läs mer