4 thoughts on “De ryska förslagen

  1. Kan inte se att Lars Drake har några synpunkter på det ryska förslaget om en säkerhetspakt med väst. Väntar nyfiket. Personligen tycker jag att det är ett snyggt sätt att säga ifrån till Natosällskapet i väst att ”Nu räcker det!”
    Om förslaget förverkligades skulle det medföra välbehövligt lugn och avspänning i vårt närområde, och det utgår från de väldokumanterade löften som Nato gav Gorbatjov kring 1990 om att inte avancera ”en tum” österut. En nyttig påminnelse om historien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

OBS! Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer. Dubbelpostningar, reklam, brott mot svensk lag, rasism, sexism, homofobi, våldsromantik och liknande är inte tillåtet. När du klickar i rutan godkänner du att dina uppgifter hanteras av oss i enlighet med vår integritetspolicy.

Relaterat

Århundradets mest ensidiga rapportering

Det kan knappast ha undgått någon med öppna ögon att se att redovisningen om vad som händer i Ukraina är ensidigt beskrivet. I stort sett all rapportering kommer från den ukrainska sidan och förmedlas okritiskt av västlig press. Nyheter från Ryssland tas med om de ger en negativ bild av Ryssland. Intrycket som ges är […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Kriget i Ukraina – en initierad bedömning

Jacques Baud har skrivit denna artikel om bakgrunden till och utvecklingen av kriget i Ukraina samt om västmakternas roll. Den är en av de mest välinformerade och insiktsfulla artiklarna jag läst. Författaren är en f.d. överste inom militär och underrättelse-sfären i Schweiz och har arbetat inom FN och NATO. Jacques Baud – The Postil Magazine […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Denna webbplats använder kakor. Genom att acceptera så godkänner du användningen av kakor.  Läs mer