Hacker-attack efter kritik av lögnaktig artikel i Aftonbladet

Under dagen utsattes vänstertidningen Internationalen för en hacker-attack, sannolikt med anledning av att man publicerat en kritik författad av Per Leander riktad mot en lögnaktig artikel i gårdagens upplaga av Aftonbladet. I den senare anklagades vänsterpartiet för att ha skänkt pengar till proryska separatister. (Lögnerna har också kritiserats här på Synapze i en artikel av Lars Drake.) 

Attacken måste, precis som bloggaren och aktivisten Anders Svensson skriver på sin blogg Zaramis, betraktas som ett angrepp mot yttrandefriheten. Per Leanders artikel kan du läsa som pdf här, men nu även på Internationalens hemsida, då attacken avvärjts.

GUNNAR WESTIN

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

OBS! Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer. Dubbelpostningar, reklam, brott mot svensk lag, rasism, sexism, homofobi, våldsromantik och liknande är inte tillåtet. När du klickar i rutan godkänner du att dina uppgifter hanteras av oss i enlighet med vår integritetspolicy.

Relaterat

Nej till ökat samarbete med Nato – Satsa på FRED

Detta är en version av det tal jag höll på Mynttorget och Sergels Torg 15/12 2020. Först publicerat 2020-12-19. Foto: Jan Strömdahl. Riksdagsmajoriteten har fattat ett mycket farligt försvarspolitiskt beslut. Risken för krig ökar och risken att Sverige blir indraget i kommande konfrontationer mellan stormakterna ökar. Försvarsanslaget ökar med 44 procent mellan 2019 och 2025 […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Hyckleriets triumf!

Om folkrätt, realism, propaganda, sanktioner, rasism, och censur Det är väl bra när ett par flyger åt samma håll. Det är inte lika bra när en nation flyger åt samma håll med förtäckta ögon. Foto, L Drake. Dagens hets Jag har aldrig upplevt ett tillstånd som liknar dagens i det svenska samhället. Kriget som Ryssland […]

Gillade du artikeln? Dela gärna!

Denna webbplats använder kakor. Genom att acceptera så godkänner du användningen av kakor.  Läs mer